Lovoo: knep pro att finn en partner

Lovoo: knep pro att finn en partner

Aven om Tinder sjalvfallet ar en fran de mest populara applikationer pro att finn en partner, det finns andra val som ocksa kan vara intressanta. En fran dem ar Lovoo, ett arbetsredskap som har blivit allt mer populart de senaste aren.

I princip baserades denna ansokan kungen Badoo, en av de mest framgangsrika dejtingapplikationerna i inledningsvis fran denna typ fran instrument. Men nyligen inneha den samt lagt till nagra av de mest framgangsrika funktionerna tinder. Med allihopa dessa appar tillgangliga ar det latt att uppfatta sig lite vilse. Men ifall du har installerat Lovoo gallande din Android-mobil kommer vi att bidra dig nagra knep som hjalper dig att finn din battre halft.

Forvalta din profil gallande Lovoo

Det forsta du plikt grubbla pa ar din profilbild. En profil utan bild eller med ett bild som ej ar prydlig inneha liten chanser att klaffa.

Fotot maste besta ett foredome pa din personlighet. Inte ett dyft att satta gruppfoton eller bilder dar du ej ser ditt ansikte. Det du vill ar att det bortom skarmen finns en person som ar intresserad fran dig, och pro detta ar det viktigt att de kan kika dig som du ar.

Utover profilbilden rekommenderas det att du laddar upp plus ett bild som visar nagra av dina fritidsintressen och ditt dagliga leva. Och slutligen maste du inberakna en redogorelse som visar dig som du ar. Det handlar inte ifall att lagga ditt CV, utan om att beratta baksida av underben den personen som vill pricka dig borde vara medveten om. Nagot informellt, men det definierar dig.

Anvand Icebreakers val

En olikhet kan vi finn mellan Lovoo och Tinder ar att i den har appen kan du kommunicera med vissa personer innan de matchar dig. For detta finns det Isbrytare, som ger dig opportunitet att igangsattning en pratstund med en person utan att vanta pa att se om de tycker om dig. Det ar idealiskt nar du ar tydlig med att du med lite pratstund skulle klara av digga den andra personen.

Det ar riktig att utan match ar det ofta mer invecklat att ringa en dejt, men det ar mojligt att de ger dig tillgang till en person som du ej skulle ha kissbrides.com Mer om författaren kontaktat med annars.

Begagna chatten pro att ses den andre

Nar du inneha tagit dig forbi matchsnittet ar det dags att gora det inleda chatta. Om det har ar forsta gangen du anvander nagon av dessa appar kan du bli lite snurrig i inledningen. Du bor aven filosofera gallande att du kan pricka en segment personer som fastan att de har matchat dig slutar pladdra med dig eller inte ens borjar.

Det viktiga ar att de forsta samtalen inte blir ett forhor fran obekvama fragor. Helst borde Lovoo vara platsen dar du kan pladdra tillrackligt pro att vara medveten om ifall du far kontakt med den andra personen. Vi rekommenderar att du ar informell, men varje ej pro direkt, eftersom den andra personen kan besta forskrackt eller overvaldigad.

Nar ni inneha pratat ett tag kan ni bidra varandra telefonerna och skrida framat till en annan plattform. Tank gallande att Lovoo anvander avsevart batteri, sa att byta till WhatsApp kan besta bekvamare. och forsok att dumpa en tankbar epok mellan de forsta samtalen och de forsta dejtenInte pro portratt men inte forut lang heller.

Videosamtalet, den forsta kontakten gallande Lovoo

Som ett resultat fran inneslutningen borjade manga fran dessa applikationer att mota manniskor att genomfora ett system for videosamtal. Och det ar i allihopa fall ett mellansteg mellan chattkonversationen och forsta dejten som kan besta fangslande. Ifall du har pratat direkt med personen kommer du att uppleva dig jatte- mer skon vid tidpunkten pro den forsta dejten. Saledes, nar ni inneha pratat ett tag ar det sannolikt dags att plocka steget att kika varandra gallande video.

Tank gallande att det har videosamtalet kommer att likna den forsta dejten. Det ar ej nodvandigt att du klar ut dig, men det rekommenderas det ta hand om din bild en aning. Forsok att besta avslappnad och njut av samtalet. Ser du att det flyter kungen blir eftertradande moment att traffas personligen. Och om foremal och ting inte fungerar, enar inneha du ej slosat mer an nagra minuter gallande telefonen.

Finn personer uppemot dig

Den sista rekommendationen vi kommer att bega ar att du letar efter personer som ar det cerca de ti. Ifall du borjar kackla med nagon som ar kungen andra sidan kartan kan det vara kul i telefon, men det blir marigt forut er att bilda en relation som par. A andra sidan, ifall du letar efter folk i din kommun eller i angransande stader, blir det avsevart lattare att ringa kontakt.

Vilka knep har fungerat pro dig att finn en partner pa Lovoo? Vi inbjuder dig att informera ifall det i kommentarsfaltet.

Leave a Reply