Jag har skrivit pa denna blad innan om att jag misstankte att min sambo natflortade

Jag har skrivit pa denna blad innan om att jag misstankte att min sambo natflortade

Sjalv behover sannerligen direktion…..har genast fatt ordna gallande att han registrerat sig pa Victoria Milan dar personer som ar i karleksforbindelse vill alska med andra….

Sjalv trodde att jag var starkare an sa har…forst fick jag en chock.. internationalwomen.net FГ¶retagets webbplats.sedan blev jag blott helt trott och kande inget alls…idag blott grater jag…har problem att avsluta relationen kanner mej sa svag! Logiskt i mitt huvud vill sjalv handla slut, men kanslomassigt ar det varre…Ar det nagon som inneha upplevt nagot motsvarighet??

Forstar att det plikt kannas jattejobbigt for dig att sambon registrerat sig gallande den sajten. Tufft ejakulera med direktion men ar det ej battre delge for honom att du vet

Det ar stadse svar avsluta ett karleksforbindelse ifall man har kanslor kvar men man tvingas klara av lita gallande varandra och det kanns som du ej kan fortroende pa honom. Han borde ej sitta o natflorta med andra. Hoppas allt ordnar sig for dig, att du kan skrida vidare.

Det ar dags att placera ner foten! Knysta tydligt och tydligt ifall att du fatt troligen. Han tvungen kora dig eller ANDRA!

Saken ar att han har haft uppsjo fran mojligheter att avsluta efterstrava bekraftelse pa natet

Pro mig ar det att vara otrogen enbart genom att lagga ut sig kungen en sadan sida och skriva att man soker sex. Men for andra kanske det ej ar otrohet forren man rentav inneha sexet.

Sjalv skulle kanske starta en ordvaxling med honom ifall hur sa han menar ar otrohet och belysa forut mig hur sa otrohet ar. Plocka beredvilligt exemplet ifall att du laste kungen aftonbladet om den arme otrohetssajten och att du funderar over baksida av underben som far folk att avanmala sig dar.

# 5 jo, men sjalv tror ej alla har gjort det och det ar gott ett bra satt att plocka upp fragan kungen utan att anklaga honom pa rak arm ut forut enar lar han hamna i forsvarstallning direkt.

Han har dessutom hotat skapa slut enar sjalv tydligen ej litar gallande honom

Grejen ar att jag redan tagit upp det manga ganger med honom att sjalv ej kan ja att uppsyn pojkvan natflortar osv. Han fornekar och inneha gjort det varje gang. Han har till och med sagt att det ar jag som ar svartsjuk och paranoid och skallt ut mej for att forstora nagot principiell i varat affar. Dar ser man hur en person kan bluffa forut en och vanda pa det. Jag antaga inte att han kan hantera att sjalv vet att han ar registrerad kungen en otrohets-site. Sjalv vet att nar sjalv tar upp det sa ar det slut…han kommer ej klara av leva med att besta “the bad guy”. Vi inneha diskuterat det manga ganger han vet hur sa sjalv star och att det ej ar acceptera. han har till och med sagt att “nej du forstar val precis som sjalv att sjalv inte inneha kontakt med nagra tjejer, enar skulle det besta nagot fel i forhallandet eller hur? Han har med andra ord ljugit mej uppriktig i ansiktet…och nu inneha han tagit det langre och vill besta otrogen.

Det kanns som ifall jag befinner mig i en mardrom…Han undrar baksida av underben det ar, han marker att det ar nagot som ej stammer men kan inte satta fingret kungen det riktigt. Sjalv kanner mig dock sa sabla klen och det tar emot att ta upp det, fy det kommer att bli valdigt arbetsamt. Onskar att allihopa mina kanslor enkom forsvann…

#8 Okey, som jag ser det ar det dags att du tar steget. Han respekterar inte dig och ej ert omstandighet.

Leave a Reply